Buna ziua,
Fratele meu a contractat acum 2 ani un credit de nevoi personale la [...].In ultima perioada nu a mai platit ratele deloc (nu stiu exact cate nu a platit) si in data de 12.09.2011 a primit o notificare din partea [...], in care se preciza ca societatea de asigurari [...] a preluat datoria pe care fratele meu o avea catre [...], in baza unei asigurari de credit incheiate probabil in momentul semnarii contractului de credit.
La ce sa ne asteptam acum?
Fratele meu are serviciu si are si o locuinta proprietate personala.
Cum credeti ca va proceda societatea?Sa asteptam ca societatea sa ia legatura cu fratele meu sau sa incerce fratele meu sa-i contacteze?
Ce ne sfatuiti sa facem in continuare?
O zi buna,
Oana Radulescu
Pentru a evita plata unui onorariu de executor considerabil, luati legatura cu societatea de asigurari si vedeti cat anume au platit ptr creditul fratelui dvs.
Decat sa pierda apartamentul, in urma executarii silite a acestuia, pe un pret de nimic si sa retina si 1/3 din salariul lunar net, mai bine face un angajament de plata.
P.s. suma nu are nicio legatura, nu exista nicio prevedere legala care sa stabileasca de la ce suma se poate face executare silita imobiliara, asadar creditorul poate merge concomitent pe proceduri de executare silita mobiliara, imobiliara si prin poprire.:whistle:
Executare silita
piscot2011
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce masura poate executa banca un imobil vandut cu rezerva proprietatii pana la achitarea lui de catre cumparator. Mai in ... (vezi toată discuția)