avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglare sold furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglare sold furnizor

buna , sunt angajata de curand si am constat ca economista firmei ce a fost inaintea mea a inreg gresit . soldul unui furnizor nu bate cu fisa lui. tind sa cred ca greseala este de la noi pentru cam luat-o pe dosare si am constat ca la noi sunt erorile. cum reglez in fisa furnizorului ca sa am situatia lui clara. va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:08, 1 Septembrie 2011
Vedeti clar despre ce eroare de inregistrare este vorba.Luati fiecare factura si vedeti cum este inregistrata,desemenea plata cum este facuta,daca nu e omis ceva ,apoi reveniti cu lamuriri si speram sa va ajutam.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
iulia53, utilizator
Aveti grija daca exista cumva operatiuni de natura veniturilor sau cheltuielilor, aferente exercitiului financiar precedent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea imobilizarilor FLORICADAN FLORICADAN BUNA SEARA SI HEEELPPP....SUNT NOUA PE FORUM M-AM INSCRIS DIN DISPERAREA GASIRII UNEI SOLUTII CE IMI DA BATAI DE CAP ....AM O SOCIETATE CARE DETINE O CLADIRE ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita ContSters170028 ContSters170028 Buna dimineata. In octombrie 2010, am emis o factura pentru un client, iar luna urmatoare a facut plata. In loc in o inregistrez: 411=512, am inregistrat-o ... (vezi toată discuția)