avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut act succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut act succesiune

buna ziua. Am reusit sa pierd un act de succesiune pe un teren dn ilfov emis in anul 1979. Poate cineva sa ma ajute cu o informatie de unde pot face rost de un duplicat de pe acest act si ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia lui?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:49, 31 August 2011
Mergeti la Arhiva Camerei Notarilor Publici Bucuresti, acolo se pastreaza arhiva notariatelor de stat.
Incercati la Arhivele nationale din judetul in care s-a dezbatut succesiunea ... nu o sa va dea duplicat, dar o sa va dea o copie certificata.
Merita de incercat la registrul agricol corespunzator-local sau la judecatoria competenta-teritorial, unde s-a facut intabularea (in acele timpuri, in zona, neoperand regimul cartii funciare). Ar mai exista posibilitatea apelarii la un comostenitor, daca a existat la deschiderea si dezbaterea succesiunii (de aceea nu e recomandat sa te pui foarte rau cu neamurile !). AdyBest(ialule), ti-as fi recunoscator daca mi-ai comunica pe Forum in ce masura ti-au fost utile parerile mele !
Cel mai simplu e sa mergeti la notariatul unde s-a incehiat succesiunea si sa cereti un duplicat
Toate bune
sebastian-barbulescu a scris:

Cel mai simplu e sa mergeti la notariatul unde s-a incehiat succesiunea si sa cereti un duplicat
Toate bune

Problema este ca la vremea acea existau acele notariate de stat care astazi nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii in vederea succesiunii Bomby Bomby Buna ziua, am si eu o nelamurire la care as dori niste sfaturi de la dvs. Mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu,decedat acum 15 ani, bunica a ... (vezi toată discuția)
De stiut- dezbatere mostenire Blosan86 Blosan86 Bunica mea detine de pe urma sotului o suprafata de pamint plus casa...sotul ei a decedat in 1985 taxa de succesiune a fost facuta imediat dupa decesul lui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scot un duplicat de pe actul casei? alexandrina36 alexandrina36 Va rog sa ma ajutati socrul meu a murit acum 2 ani,casa si terenul sunt ale lui socru meu cu act de mostenitor de la mama lui,find singurul mostenitor de ... (vezi toată discuția)