avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... alocare fonduri de la buget legal pentru club sportiv ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

alocare fonduri de la buget legal pentru club sportiv de drept privat

Buna ziua,

As dori sa stiu care este modalitatea legala prin care un consiliu local poate aproba alocarea unei sume anuale pentru sustinerea activitatii a unui club sportiv de drept privat.

In acest sens, ma poate ajuta cineva cu cadrul legal si eventual sa ma indrume care ar fi pasii de realizat.

Cu mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:03, 1 Septembrie 2011
Prin HCL se poate stabili sponsorizarea acelui club sportiv ... in acest sens, se va incheia un contract de sponsorizare intre C.L. si clubul sportiv respectiv.
Aveti un material care va poate lamuri cam ce presupune acesta procedura de alocare de fonduri din bugetele locale:[ link extern ]
Interesati-va daca primaria din localitatea dumneavostra a alocat in anii trecuti bani pe acesta lege (Legea 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general) si care e procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare asociatie club sportiv laurence laurence buna ziua, as dori sa cunosc daca un consiliu judetean local este obligat sa sponsorizeze un club sportiv si ce legi reglementeaza aceasta sponsorizare. ... (vezi toată discuția)
Acordare fonduri nerambursabile asociatii si fundatii ContSters240394 ContSters240394 Buna. In ce conditii se poate acorda sprijin financiar de catre primarie unor asociatii si fundatii(cluburi sportive, asociatii culturale)?Prin hotarare de ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare din partea unei institutii de stat (apl) Cabiniuc Lucian Cabiniuc Lucian Buna ziua, rog suport ptr. urmatoarea speta: doresc sa obtinem un contract de sponsorizare in numele unei asociatii, in vederea organizarii unui eveniment. Am ... (vezi toată discuția)