avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu?

Buna
V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin comparatie.
Precizati totodata suprafata curatata,numarul de apartamente precum si detalii referitoare la cat dureaza o operatie de curatenie si cam cat de des.

Multumesc!
Am uitat sa spun ca eu sunt din Bucuresti. Cautati pe internet, veti gasi la firme de curatenie oferte
@Adriantot Buna seara. Daca sunteti din Bucuresti, ma intereseaza contractarea firmei de curatenie despre care vorbiti. Sunt presedinte de bloc, o singura scara si sunt in cautare de o firma cu recomandari. Va rog daca se poate si nu va deranjeaza cererea mea sa imi dati un contact, o adresa de mail sau website-ul firmei. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
MariaLuna, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dl. Adrian nu este din Bucuresti.
Daca-mi permiteti:
Pentru o singura scara de bloc (cate apartamente?), va recomand intr-adevar o firma de curatenie - este mult mai ieftin...
Acum, ce sa zic, sindromul romanesc arhicunoscut - ieftin si bun, nu prea are loc in aceasta discutie, insa v-as recomanda sa contactati o firma de curatenie care mai are activitate in zona dvs. si de care oamenii sunt multumiti. Este greu, dar merita incercat.
Trebuie sa stiti cu precizie ce doriti de la aceasta firma, ii intocmiti o fisa a postului, negociati o suma (de obicei xx,00 lei/apt. Cineva din scara dvs. (un membru al com. ex.) sa urmareasca indeaproape activitatea de curatenie, sa le faca "pontajul". Daca sunteti multumiti de toata activitatea, va revine obligatia platii serviciului.
Nu uitati ca daca aveti oarece "probleme", sincope, etc., notificati in scris firma - fara ezitare.
Nu uitati, ca in contractul de prestari de servicii pe care o sa-l incheiati, sa prevedeti clauze ferme de incetare/renuntare la contract.
Succes!
Multumesc pentru raspuns. Situatia actuala: Avem o firma de curatenie si dorim sa o schimbam. Avem una scara bucata, 33 de apartamente, subsol, curte interioara si scara de serviciu populata de 9 pisici & 1 caine si niste vecini necivilizati, ultra central. Cauta o firma cu recomandari, care sa stie ce isi fac cat de cat angajatii. Din pacate, nu are cine sa stea sa ii verifice. Mai avem 4 batrane cu probleme de sanatate, chiriasi si locatari care muncesc sau sunt studenti. Nu visez la un ideal fantastic, dar ceva decent. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ... uca2015 uca2015 Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv daca putem ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)
Plata la asociatia de propietari xicsdj xicsdj Buna ziua, e legal ca Asociatia de Propietari de care apartinem sa ne spuna cat avem de platit fara o factura in prealabil, mentionez ca se taie chitanta pe ... (vezi toată discuția)