avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere in partid politic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere in partid politic

Sotul meu este cetatean american cu Carte de Rezidenta in Romania (de 1 an) si ar dori sa stie daca are posibilitatea si dreptul sa se inscrie in orice partid politic din Romania in aceste conditii. Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe informatii privind acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:19, 1 Septembrie 2011
Chiar daca poate il sfatuiesc sa nu o faca. Avem destule partide cu foarte multi membrii (asa declara sefii de partide).
Noua, romanilor ne lipsesc oamenii!
Nu cred ca mi-ati raspuns la ceea ce am intrebat eu. Daca poate sa se inscrie intr-un partid din Romania, fiind cetatean american cu rezidenta in Romania?
Daca nu-i este interzis prin statutul acelui partid , cetateanul respectiv poate sa se inscrie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare pentru rezident roman la aceleasi taxe ca un cetatean roman Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua! ca rog frumos daca ma puteti ajuta cu o informatie; sotul meu este rezident roman, avand carte de identitate pentru membrii familiei valabila pe 5 ... (vezi toată discuția)
Asociatie intre romani si persoane cu alta cetatenie simodu simodu Buna ziua. Ne pregatim sa infiintam o asociatie cu profil educational-cultural, in care unul din cei 3 membri fondatori este cetatean francez, rezident de ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)