avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termene
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termene

Buna ziua,
Orientativ, cam care sunt termenele pe care le acorda instantele ( Bucuresti) la procesele pe Codul Muncii. Stiam ca se da primul termen la cca 1 an. S-a mai accelerat?
Cu multumiri.
Din cate am inteles, si de la intrarea in vigoare a noii reforme (mica lege), termenele sunt mai scurte. In orice caz, primul termen se da de regula la cca. 2 luni; dupa acesta se dau la cca. 3-4luni...dar nu este o conditie obligatorie. Instanta este foarte aglomerata si de aceea sunt aceste termene. Va recomand, daca nu este o speta foarte complicata medierea pe cale amiabila, si un mediator. Poate reusiti sa va rezolvati problema in timp mai scurt. Un proces poate dura pana la 2-3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima infatisare nicolae_valentin nicolae_valentin nu sunt de acord cu termenul care mi s-a dat . si asa au inceput sa apara complicatiile . sotia mea cum a aflat ca sunt hotarat sa depun actele a inceput sa ... (vezi toată discuția)
Procedura medierii gabrieladina gabrieladina am introdus o cerere de chemare in judecata, 2 saptamani mai tarziu am primit citatia. In citatie este aratat locul si ora judecatii precum si\"CU MENTIUNEA ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu un copil minor UrsacheSoare UrsacheSoare buna ziua, pe scurt este vorba despre urmatoarea situatie: eu si sotia mea dorim sa initiem un divort...de ochii lumii, ca sa zic asa, din diverse ... (vezi toată discuția)