avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort din motive temeinice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort din motive temeinice

1. Cat dureaza un astfel de divort?
2. Certificatul medico-legal (14 zile), este mare consumator de bauturi alcoolice, am fost internata 3 zile recent la neurologie pentru urmarile ultimei batai primite, cea pentru care exista si certificatul medico-legal. Sunt acestea suficiente ca "motiv temeinic" ?
3. Nu avem copii si nici bunuri comune.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
cezara_pufu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cezara_pufu , utilizator 16:12, 2 Septembrie 2011
daca doriti sa divortati de comun acord, va puteti adresa primariei de domiciliu sau unui notar.
in caz contrar, doar daca dvs. doriti divortul va trebui sa investiti instanta de judecata cu actiunea de divort .
Cred ca era evident in mesaj ca nu e un divort de comun acord...Altceva intrebasem eu. Daca din practica dumneavoastra puteti sa imi dati un raspuns aproximativ referitor la durata pe care se poate intinde si daca motivele expuse sunt suficiente. Problema este ca "domnul" face amenintari, de-asta ma interesa termenul.
Daca sotul violent nu este de acord cu divortul daca va angajati avocat divortul se poate finaliza in doua termene de judecata.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj MAnnee MAnnee Buna-ziua, Am nevoie de sfatul dvs in urmatoarea situatie: eu si sotul meu nu ne mai intelegem de ceva timp, ca motive principale ar f: violenta - a incetat ... (vezi toată discuția)
Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Procedura legala in cazul vatamarii corporale in urma violentelor casnice Edith Tamas Edith Tamas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; datorita problemelor financiare parintii mei se cearta in permanenta. In urma cu doua zile tatal meu ... (vezi toată discuția)