avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... referent,reincadrare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

referent,reincadrare

referent,cls3,grad superior,cl de salarizare30,coeficient de ierarhizare 2,05,31 ani vechime totala,21 ani ultimul loc de munca,salar 10033,terminat facultatea de drept 4 ani in 2011,diploma de licenta,va rog care ar fi reincadrarea conform studiilor superioare,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:24, 5 Septembrie 2011
inspector, clasa I, grad profesional asistent.......cu regrete!!!!
Eu nu cred ca puteti fi promovat in clasa ca absolvent al facutatii de drept, si sa va spun si de ce: singura functie publica pentru care se cer studii de drept este cea de consilier juridic, care se ocupa doar prin concurs, nu si prin promovare in clasa (vezi legea 188/1999). Ori cum pentru promovare in clasa studiile absolvite trebuie sa fie in specialitatea activitatii desfasurate (si cum dvs. nu puteati desfasura activitati juridice cu studii medii), nu prea sunt indeplinite conditiile cerute de lege.
Acum, poate aveti un sef intelegator, care isi da avizul si considera studiile dvs. ca utile desfasurarii activitatii, dar asta-i alta problema (nu este, insa, obligat sa va accepte promovarea in clasa).
Din curiozitate, ce atributii aveti?
atributii stare civila
Da, este posibil ca seful sa va considere studiile absolvite ca fiind utile activitatii desfasurate. Oricum, in caz afirmativ, reincadrarea va fi de consilier clasa I grad profesional asistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in functie publica gabriela 2009 gabriela 2009 Buna ziua, ma numesc Silion Gabriela, sunt functionar public - referent superior, anul acesta am terminat facultarea de drept si admn. publica (specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public - functie de conducere aliosber aliosber Sotul meu este functionar public in Administratia locala. A detinut functia de sef birou in Cadrul compartimentului Investitii. A absolvit Colegiul Universitar ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)