avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... caut avocat din Ploiesti...ajutor...pentru recuperare ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

caut avocat din Ploiesti...ajutor...pentru recuperare taxa auto

am platit taxa auto ptr.un autoturism din octombrie 2003,8.000ron anul trecut si m-ar interesa recuperarea acesteia in instanta,insa m-ar interesa cineva care are cunostinta despre aceste cauze si sa fie din ploiesti.Precizez ca am deja raspunsul negativ de la Administratia Financiara,ca trebuia sa depun contestatie "spun ei"in termen de 30zile de la plata taxei si de acea nu o pot recupera.X-(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:55, 2 Septembrie 2011
Buna ziua,

Puteti vizualiza Catalogul consultantilor (avocati) din judetul Prahova la aceasta pagina.

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision recuperare taxa auto avril_dor avril_dor Buna ziua! Am depus cerere pt recuperarea taxei auto la finante si astept raspunsul. Cat ar fi comisionul unui avocat, precum si toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu danielvm27 danielvm27 Se paote contesta si recupera taxa de mediu platita,pt prima imatriculare a unui autoturism adus din strainatate? Azi am platit 9500 Ron pentru taxa ... (vezi toată discuția)
Caut avocat taxa auto constanta raul77 raul77 buna ziua caut si euy un avocat pentrui a inscrie masina fara a platii taxa auto din judetul constanta va rog daca e cineva (vezi toată discuția)