Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

alexandrugroza 
	    	Utilizator

alexandrugroza 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

alexandrugroza 
	    	Utilizator

alexandrugroza 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 body11	                   

Am o firma infiintata in 2005 si care nu a avut activitate niciodata , am inteles ca trebuie sa platesc impozit forfrtar pt ca nu am inchis o la timp, exista ... (vezi toată discuția)
	                    body11	                   

Am o firma infiintata in 2005 si care nu a avut activitate niciodata , am inteles ca trebuie sa platesc impozit forfrtar pt ca nu am inchis o la timp, exista ... (vezi toată discuția)

carlaparagina	                   

Am o firma din 2006 care nu mai are incasari de la sfarsitul lui 2007. Sincer as fi inchis-o dar am ramas agatata cu un leasing care se va finaliza abia in ... (vezi toată discuția)
	                    carlaparagina	                   

Am o firma din 2006 care nu mai are incasari de la sfarsitul lui 2007. Sincer as fi inchis-o dar am ramas agatata cu un leasing care se va finaliza abia in ... (vezi toată discuția)

Diana C.	                   

Buna ziua! 
    Sunt asociat in cadrul unei firme a carei cifra de afaceri pe anul 2008 se incadreaza in acei 500 euro care trebuie platiti anual la stat. ... (vezi toată discuția)
	                    Diana C.	                   

Buna ziua! 
    Sunt asociat in cadrul unei firme a carei cifra de afaceri pe anul 2008 se incadreaza in acei 500 euro care trebuie platiti anual la stat. ... (vezi toată discuția)