dgnConsulting 
	    	Contabil

dgnConsulting 
	    	Contabil	    

ovidiu7676 
	    	Utilizator

ovidiu7676 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

alexberi 
	    	Utilizator

alexberi 
	    	Utilizator	    

Poti deconta TVA-ul din lucrarile efectuate in camera respectiva.
TVA-ul din factura de la Electrica il poti deduce numai daca primesti factura pe PFA, intretinerea este fara TVA.
Nu exista niciun procent insa trebuie ca respectivul TVA sa provina din facturi ce contin bunuri/servicii utile desfasurarii activitatii, deci nu poti deduce chiar orice.
 dgnConsulting 
	    	Contabil

dgnConsulting 
	    	Contabil	    

TeoDora72	                   

Am un PFA din 2009, cu sediul acasa, dar fara a fi clar mentionat cat din spatiu e dedicat activatii de PFA (soft, programare..deci nu am nevoie decat de o ... (vezi toată discuția)
	                    TeoDora72	                   

Am un PFA din 2009, cu sediul acasa, dar fara a fi clar mentionat cat din spatiu e dedicat activatii de PFA (soft, programare..deci nu am nevoie decat de o ... (vezi toată discuția)

madanic32	                   

Buna ziua
Am o intrebare, sunt PFA cu impozit pe venit si contabila cu care lucrez mi-a mentionat ca exista posibilitatea deduceri unor sume din impozitul ... (vezi toată discuția)
	                    madanic32	                   

Buna ziua
Am o intrebare, sunt PFA cu impozit pe venit si contabila cu care lucrez mi-a mentionat ca exista posibilitatea deduceri unor sume din impozitul ... (vezi toată discuția)

malihinv	                   

Buna ziua,
Doresc sa infiintez o intreprindere PFA in domeniul consultantei si proiectarii tehnice, neplatitoare de TVA, in apartamentul in care locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
	                    malihinv	                   

Buna ziua,
Doresc sa infiintez o intreprindere PFA in domeniul consultantei si proiectarii tehnice, neplatitoare de TVA, in apartamentul in care locuiesc cu ... (vezi toată discuția)