avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare contract munca

Buna ziua, am semnat un contract de munca la o alta firma cu incepere din 01.01.2009. Problema e ca nu mai vreau sa ma duc la ei. Ce as putea sa fac sa anulez acest contract, in conditia in care acel angajator nu doreste sa-l anuleze fara probleme in urma cererii mele?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:41, 29 August 2008
MAdrian a scris:

am o copie a contractului dar fara datele mele si salariul completate, este contactul standard care nu prevede nici o penalitate daca nu ma prezint la munca. spune doar de demisie sau dat afara, perioade de preaviz si atat.
Ce as dori sa inteleg e ce inseamna desfacere disciplinara a CIM si daca se ajunge la proces ce mi se poate intampla? Si mai ales, daca l-au inregistrat deja la ITM mai am vreo sansa sa scap?
Multumesc inca o data

P.S. Contractul incepe din 01.01.2009, nu din septembrie 2009
Domnule, acel contract( anterior parca spuneai cu nu ti s-a dat un exemplar de pe contract!) nu produce niciun efect vreunei parti atata vreme cat angajatul nu presteaza si angajatorul nu beneficiaza de munca acestuia. In pricipiu, contractul ar fi nul de facto!
Deja vi s-a raspuns la toate intrebarile dvs. Cititi bine raspunsurile. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea preavizului nicoletacucos nicoletacucos Buna ziua, mi am dat demisia pe data de 30/10/2014,si mi a dat preaviz de 20 zile lucrătoare. Nu pot sta așa mult, deoarece mi am gasit un loc de munca mai ... (vezi toată discuția)
Demisie........ajutor!!! adriana_elena adriana_elena Buna ziua.Lucrez la un SRL dar eu nu am semnat nici un contract.Am fost la ITM sa vad daca este inregistrat iar cei de acolo mi-au zis ca este inregistrat.Deci ... (vezi toată discuția)
Este valabil contractul de munca fara carte de munca? soricelu_alexu soricelu_alexu De curand mi-am schimbat locul de munca. Am semnat un contract de munca, dar nu am adus inca cartea de munca de la locul de munca anterior. Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)