avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare provizorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare provizorie

Am si eu o speta care imi cam da batai de cap si apelez la ajutorul vostru. IN data de 26.08.2008 s-a emis o adresa de poprire la o banca pentru o creanta de X RON, titlul executoriu fiind o deczie comerciala. Am formulat contestatie la executare si o cerere de suspendare provizorie a executarii. Mi s-a acordat termen pe 02.09.2008 . Intrebarea mea este daca voi pune la dispozita executorului intr-un cont colector suma datorata suspendarea isi mai produce efectele. Mai bine zis imi mai vad acei bani inapoi.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters4405 , utilizator 14:33, 30 August 2008
Cererea de suspendare a executarii silite , e sa mai prelungiti agonia , dumneavoastra ca sa scapati de boala trebuie sa faceti tot posibilul sa va achitati datoriile catre banca , altfel mai devreme s-au mai tirziu executarea tot va avea loc.
Suspendarea dainuie pana la solutionarea contestatiei la executare.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2008
ContSters53919, utilizator
Multumesc pentru incurajare, dar imi permit sa va contrazic.:sorry: Nu am formulat aceasta contestatie doar pentru a prelungi agonia, titlul executoriu este o decizie a Curtii de Apel Galati , care din punctul meu de vedere si nu numai este netemeinica si nelegala,motiv pentru care am formulat si recurs impotriva acesteia. Problema este ca in situatia in care voi primi o solutie favorabila acolo, imi va fi foarte greu sa intorc executarea, creditorul finnd de rea-credinta. NU o sa am pe ca sa-l mai execut.:stunned:
intradevar dainuie pana la solutionarea contestatiei la executare, dar ce se va intampla cu suma depusa in contul colector pana la solutionare?
Va multumesc!:O
Ati cam raspuns la propriile intrebari! Asteptati solutionarea recursului si dupa aceea se va vedea cine pe cine s-a contrazis corect.

Alte discuții în legătură

Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea privizorie si cererea de suspendare a executarii silite Irina S. Irina S. Considerati ca in cadrul unei contestatii LA TITLU se poate formula cerere de suspendare provizorie si apoi cerere de suspendare in cadrul acestui gen de ... (vezi toată discuția)
Debit incert achitat integral peraspera peraspera Cronologic: Decizie irevocabila...contestata ca nelegala si netemeinica... creditorul a mimat ca da termen debitorului ( 7 zile, dar dupa 5 si inainte de a ... (vezi toată discuția)