avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SIF OLTENIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SIF OLTENIA

Am mostenit de la bunica mea un nr. de actiuni la sif oltenia , cand am vrut sa incasez sumele cuvenite si neincasate de catre aceasta din dividende in anii anteriori mi-sa raspuns ca sumele nu mai sunt si nici nu s-au transformat intr-un anumit nr. de dividende cum se intampla la sif muntenia atunci cand nu ridici suma cuvenita in anul respectiv . Ce pot sa fac?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:22, 9 Septembrie 2011
Luati legatura cu biroul actionariat de la SIF 5 Oltenia.
Acolo va vor lamuri care dividende le puteti lua din trecut. Numai acolo va puteti lamuri.
[ link extern ] /

Aveti acolo si un numar de telefon de contact. Cereti "la biroul actionariat".
VA MULTUMESC PENTRU PROMTITUDINE , DAR EU CHIAR IN PERIOADA CAND AM FACUT SUCCESIUNEA AM SUNAT LA EI SI DE LA EI AM PRIMIT RASPUNSUL CA NU EXISTA SUME CUVENITE SI NICI DIVIDENDE IN SCHIMB ! UNDE MAI POT SA MA ADRESEZ ?
VA MULTUMESC !
In caz de mostenire se procedeaza in felul urmator:
- se obtin actiunile prin certificatul de mosteitor;
- se merge la Depozitarul Central cu certificatul de mostenitor si se trec actiunile pe numele mostenitorului.
- se merge la sediul SIF5 (sau se da telefon) si abia din aceasta pozitie, ca nou detinator va puteti interesa de dividendele din anii trecuti.

Daca vi s-a spus ca nu sunt dividende poate au fost ridicate. Depinde si la ce ani anteriori va referiti. La SIF5 nu se transforma dividendele in actiuni, ci se retin 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Dividende sif 5 oltenia leusan leusan Este legal daca nu se ridica dividendele de la sif 5 oltenia ca acestea sa se prescrie dupoa 3ani/Unde merge contravaloarea lor?Normal nu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)