avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

buna ziua,vreau sa deschid un punct de lucru in bucuresti iar societatea are sediul social in ilfov.unde trebuie sa depun dosarul in acest caz,la bucuresti unde se va deschide punctul de lucru sau la ilfov unde firma are sediul social?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mihaela-Mitrea , utilizator 00:03, 7 Septembrie 2011
Dosarul il depuneti la Registrul Comertului din Ilfov (acolo unde este inregistrata societatea cu sediul social).
Punctele de lucru se inregistreaza la ORC unde este inregistrat si sediul social al societatii (deci in Ilfov), urmand ca ORC Ilfov sa informeze ORC Bucuresti despre deschiderea punctului de lucru.
ORC Ilfov nu informeaza ORC Bucuresti, ci emite un certificat constatator de autorizare pentru punctul de lucru din Bucuresti, care impreuna cu o suma de acte se depune la Primarie in vederea emiterii autorizatiei de functionare.
Dupa ce ai obtinut cerificatul de la Reg Comertlui trebuie sa depui in anumite termen declaratii de inregistrare la ambele Admimistratii financiare.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social este in alt oras decat cel in care vreau sa imi desfasor activitatea. am nevoie de anumite documente? SeptimiuPop SeptimiuPop In acest moment eu si 2 parteneri vrem sa ne inregistram o firma. Sediul social poate fi in Bucuresti intr-un apartament sau in Targu-Mures. In ambele cazuri ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. as dori sa stiu unde anume se declara punctul de lucru al unei societati cu sediul social in bucuresti, dar eu sunt din ilfov. mentionez ca punctul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)