ContSters220718 
	    	Utilizator

ContSters220718 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters190234	                   

am o condamnare de 2 ani si 6 luni pt vatamare corporala cu executare este definitiva din dec 2010,as dori sa stiu cand se prescrie pedeapsa.Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    ContSters190234	                   

am o condamnare de 2 ani si 6 luni pt vatamare corporala cu executare este definitiva din dec 2010,as dori sa stiu cand se prescrie pedeapsa.Va multumesc. (vezi toată discuția)

Lavinia1988	                   

Buna seara,
Am un prieten care are de ispasit o pedeapsa de 1 an de inchisoare pentru conducere fara permis.Imi puteti spune dupa ce perioada se prescrie ... (vezi toată discuția)
	                    Lavinia1988	                   

Buna seara,
Am un prieten care are de ispasit o pedeapsa de 1 an de inchisoare pentru conducere fara permis.Imi puteti spune dupa ce perioada se prescrie ... (vezi toată discuția)

Mihai1108	                   

Buna ziua va rog in cat timp se prescrie o condamnare de 5 ani cu o hotarare definitiva ramasa in 2012?Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    Mihai1108	                   

Buna ziua va rog in cat timp se prescrie o condamnare de 5 ani cu o hotarare definitiva ramasa in 2012?Multumesc. (vezi toată discuția)