avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculare a suprafetei curtii blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculare a suprafetei curtii blocului

Buna ziua!

As dori sa stiu cum se calculeaza suprafata curtii blocului, in contractul de vanzare-cumparare al apartamentului fiind mentionata doar suprafata construita a acestuia (48,5 metrii patrati). Nu este mentionata suprafata terenului pe care este amplasata constructia, ci doar vecinatatile acesteia (Nord- vecinatatea A, Sud- vecinatea B, Est- vecinatatea C, Vest- vecinatea D)

Se poate ingradi terenul din jurul blocului pe baza vecinatatilor scrise in contract?

Toate contractele de vanzare-cumparare ale locatarilor sunt identice, si toti locatarii sunt de acord cu ingradirea terenului.
Cladirea nu are intocmita carte funciara!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:44, 6 Septembrie 2011
Verificati cartea tehnica a imobilului
De regula ,daca terenul nu constituie proprietate privata ,terenul din jurul imobilelor apartine autoritatii publice locale
terenul care scrie in acte ca va apartine odata cu ap.este cel da sub constructie,nu cel din jurul blocului
Daca nu este vorba despre teren proprietate privata,cota indiviza mentionata in actul de proprietate ,reprezinta totalul partilor comune aferent imobil,respectiv cale acces,subsol,
uscatorii,terasa,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul terenului din jurul blocului oret20 oret20 In calitate de membru al comitetului executiv al asociatiei de proprietari, doresc sa aflu urmatoarele: 1. Terenul pe care se afla constructia unui bloc de ... (vezi toată discuția)
Cotă indiviză pe terenul de lângă bloc Irinataban Irinataban Bună ziua! Am și eu o problemă. Locuiesc la parter, într-un bloc nou, construit de dezvoltator, și de un an de zile am probleme cu canalizarea (îmi ... (vezi toată discuția)
Gradina aferenta apartament la parter proprietate privata? Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi daca terenul din fata apartamentului aflat la parter este proprietatea privata a locatarului de la parter ? Am vazut CF ... (vezi toată discuția)