avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare pasaport administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare pasaport administrator

Buna seara!

Administratorul societatii noastre este cetatean strain, iar acesta si-a schimbat pasaportul. Intrebarea mea este ce acte sunt necesare la Registrul Comertului pentru depunerea noului pasaport? Copie pasaport si act constitutiv actualizat? Mai este necesara si Hotararea asociatului unic?Se completeaza cererea de depunere si mentionare acte?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:07, 7 Septembrie 2011
copie pasaport nou
Pai vreau sa depun si actul constitutiv actualizat pe langa copia pasaportului. Pentru acesta am nevoie de hotararea asociatului unic?
Pentru schimbarea pasaportului nu este necesar sa depuneti un act constitutiv actualizat. Daca totusi doriti inregistrarea acestuia in registrul comertului, il depuneti alaturi de un formular tipizat,, depunere mentionare acte'', fara a mai fi nevoie de vreo hotarare a asociatului unic.
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns. Vreau sa depun si actul constitutiv actualizat pentru ca in el apare trecut vechiul pasaport al administratorului. Deci sa inteleg ca trebuie sa depun o cerere de depunere/mentionare acte, act constitutiv actualizat, copie pasaport. Este in regula asa?
Daca in actul constitutiv actualizat apare vechiul pasaport nu este in regula. Redactati un act constitutiv actualizat cu datele corecte, copie pasaport si cerere de depunere/mentionare acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Schimbare de asociat rotaru mihaela rotaru mihaela Vreau sa preiau o firma si ma intereseaza ce documente trebuiesc intocmite!Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)