avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cat timp trebuie sa anunt la servici ca sunt insarcinata?

Exista vreun termen legal in care sunt obligata sa anunt la servici ca sunt insarcinata? Eu am deja 13 saptamani si nu am anuntat, deoarece vroiam sa trec cu bine de primul trimestru. Este vreo problema daca am depasit termenul?
Ce documente trebuie sa aduc de la medic?
Multumesc
Sa vad daca am inteles...concediul de maternitate este cel de 126 zile. Acesta poate fi luat si integral dupa nastere? Dupa acest concediu, pot fie sa intru in CCC, fie in concediul de risc maternal. Nu pot sa coexiste cele doua. Si daca imi iau concediu de risc maternal in timpul sarcinii, imi afecteaza cu ceva CCC?
Multumesc pentru lamuriri.
Nu afecteaza cu nimic faptul ca va luati concediu de risc maternal inainte de nastere ... posibil doar la cuantumul indemnizatiei pentru CCC ...CCC si concediu de risc maternal nu se pot suprapune.
Am inteles ca CCC si concediul de risc maternal nu se pot suprapune, dar nu se poate, dupa concediu de maternitate, sa intru in concediu de risc maternal si apoi in CCC?
Dupa concediul de maternitate trebuie sa reveniti la munca si apoi intrati in concediu de risc maternal , dupa care la terminarea acestuia in CCC ...
Deci, daca revin la munca pot sa intru in concediu de risc si apoi in CCC? Daca ma intorc la munca nu pierd CCC? Si cat timp trebuie sa ma intorc la munca?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Vali16 Vali16 Bună, dacă sunt însărcinată în 3 luni si două săptămâni, iar eu lucrez la un bar şi doresc să primesc risc maternal care sunt şansele să pot ... (vezi toată discuția)