avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... realizarea unui plan de afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

realizarea unui plan de afacere

unde pot apela in vederea realizarii unui plan de afacere?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:28, 9 Septembrie 2011
Buna seara,
depinde despre ce afacere este vorba...
un plan de afacere se bazeaza pe o serie de principii, atat de marketing, management, strategie de vanzare, economic si de gestiune cat nu in ultimul rand de o imbracatura juridica a lucrurilor, care sa armonizeze toate acestea intr-un plan de succes...
Conteaza foarte mult domeniul in care doriti sa activati....iar daca el exista pe piata, puteti opta pentru a cumpara franciza. este mult mai avantajos, si nu implica studii de fezabilitate...etc...
Daca aduceti o inovatie in domeniu, si doriti sa va pozitionati activitatea pe un schelet legal, alegeti sa colaborati cu un avocat , care sa va indrume pasii ...
Mult succes...
si Bafta ... ;)
Daca este vorba asa cum se prevede in titlu despre accesare fonduri europene, ar fi bine sa angajez o firma de cosnultanta in fonduri europene, ce au acest profesionale care intocmeste planuri de afaceri. Dar idea si ce vreti s-o faci, asa cum responsabilitatea ce idea de afaceri ar fi una buna si de succes le corezpunde doar pe dv.
multumesc pentru raspunsuri!
din pacate sunt atat de multe firme de consultanta, profesionisti fie in realizarea planurilor fie in castigarea clientilor, m-ati putea sfatui pe ce criterii trebuie sa aleg firma de consultanta? e important sa fie din acelasi oras cu mine?
daca aveti ideea de afacere si stiti in care axa prioritara se poate incadra,aveti posibilitatea sa primiti consultanta la organismul intermediar din localitatea resedinta din judetul dvs.
nu are importanta unde este sediul firmei de consultanta, daca comunicarea cu aceasta este facila pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Intrebarea care ma framanta pe mine este: \"Prin ce metode, legale, bineinteles, se pot primi fonduri europene nerambursabile in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje linie de productie sorinqwerty sorinqwerty Am dori sa achizitionam mai multe utilaje(linie de productie) second hand, dar cu certificare CE 2011. Intrebarea mea este se pot accesa fonduri europene si pt ... (vezi toată discuția)
Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)