avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Modul de calcul impozit anual autovehicul N1 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Modul de calcul impozit anual autovehicul N1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to

Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to incadrarea se face conform pct 7:" Alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata pana la 12 to" adica 30 lei/200 cmc?
Cel mai recent răspuns: stanley , utilizator 23:30, 21 Decembrie 2011
Impozitul se stabileste si in functie de capacitatea cilindrica a masinii respective.

[ link extern ]
In momentul de fata da, este de 30 lei/200cmc.
[ link extern ]
Multumesc!
Dar am inteles ca exista un proiect de lege care ar fi trecut de Senat in cursul anului si care propune calculul impozitului auto pornind de la valoarea masinii. Sunt interesat deoarece in prezent detin un autovehicul care in cartea de identitate figureaza ca si autoutilitara N1. Stie cineva ceva de continutul acestui proiect de lege si de sansele de a trece de Camera Deputatilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
Impozit mijloace transport marina2 marina2 Buna ziua, Sunt persoana fizica si detin un autovehicul, categoria AUTOUTILITARA DACIA1304 L, cu capacitatea cilindrica 1397 cm. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit autoutilitara radu... radu... vreau sa știu cât mă costa impozitul anual pentru o autoutilitară din 2010 cu motor de 2200. Mulțumesc (vezi toată discuția)