avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare unui cod CAEN suplimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare unui cod CAEN suplimentar

buna ziua tuturor,
scriu aceste randuri deoarece sunt nelamurit in legatura cu pasii si costul cumparari unui cod caen suplimentar. Exista o firma - SRL ce are domeniul de activitate principal vanzarea produselor de constructii, in secundar mai sunt si alte cod caen, dar as fi vrut sa mai adaug inca un cod caen de intermediere financiara. Rugamintea care o am este daca se poate sa-mi explicati daca acest caen de intermediere financiara este in contradictie cu domeniul principal al firmei, adica va trebui sa renunt la domeniul principal ca sa pot sa-mi adaug acest nou caen, si daca nu sunt restrictii de acest gen succint sa-mi spunetii pasii si cost achizitionarii acestui nou cod caen, mentionez ca in firma exista un asociat unic si un administrator (aceste functii nu sunt detinute de aceeasi persoana), va multumesc anticipat pt raspuns, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nicolae , Avocat 16:16, 8 Septembrie 2011
Se poate adauga caen ul dorit fara nici o problema. In linii mari, ar trebui sa redactactati o decizie in care sa stiputati faptul ca doriti adaugarea unui nou cod caen, si s-o inregistrati la registrati la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)
Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind stabilirea domeniului/obiectului de activitate ContSters52778 ContSters52778 Bun gasit! Am pornit demersul infiintarii unui SRL si am nevoie de cateva indicatii privind stabilirea obiectului de activitate al firmei. 1. Care este ... (vezi toată discuția)