Sunt din jud Arad iar in data de 21.06.2011 am fost prins de radar in jud Caras Severin. Am refuzat sa semnez procesul verbal. Mi-au trimis procesul verbal prin posta dar postasul nu m-a gasit si l-au trimis inapoi iar dupa aceea l-au trimis la primaria unde locuiesc. De la primarie am primit o instiintare in data de 07.09.2011 ca am de plata o amenda de circulatie in valoare de 402 RON, m-am dus la primarie si am constatat ca in procesul verbal mi-au gresit numele in loc de MATICA este scris MITICA iar celelalte date sunt corecte, CNP, adresa ...
Cei de la primarie mi-au spus ca nu este problema ca am numele gresit si ca sunt obligat sa o platesc iar daca nu o platesc o sa se ajunga la executare silita.
Pot face ceva ca sa nu platesc amenda avand in vedere ca este gresit numele in procesul verbal?
Din experienta va spun ca nu aveti nici-o sansa la contestatie. In primul rand ati refuzat sa semnati PV deci nu ati luat cunostinta de ce prevede si atunci ce contestati? La nume este gresita o litera dar CNP este corect, la fel si celelalte date. Asa ca nu prea aveti baza de sustinere.
Caz amenda ratbv
Roger25
Buna ziua,
In cazul in care am luat o amenda in transportul in comun in Brasov, dar constat ca pe plicul care mi-a venit in posta scrie numele meu, si ... (vezi toată discuția)