avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nume gresit in procesul verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nume gresit in procesul verbal

Buna ziua,

Sunt din jud Arad iar in data de 21.06.2011 am fost prins de radar in jud Caras Severin. Am refuzat sa semnez procesul verbal. Mi-au trimis procesul verbal prin posta dar postasul nu m-a gasit si l-au trimis inapoi iar dupa aceea l-au trimis la primaria unde locuiesc. De la primarie am primit o instiintare in data de 07.09.2011 ca am de plata o amenda de circulatie in valoare de 402 RON, m-am dus la primarie si am constatat ca in procesul verbal mi-au gresit numele in loc de MATICA este scris MITICA iar celelalte date sunt corecte, CNP, adresa ...
Cei de la primarie mi-au spus ca nu este problema ca am numele gresit si ca sunt obligat sa o platesc iar daca nu o platesc o sa se ajunga la executare silita.

Pot face ceva ca sa nu platesc amenda avand in vedere ca este gresit numele in procesul verbal?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:03, 9 Septembrie 2011
Puteti contesta procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare. Consultati un avocat.
Din experienta va spun ca nu aveti nici-o sansa la contestatie. In primul rand ati refuzat sa semnati PV deci nu ati luat cunostinta de ce prevede si atunci ce contestati? La nume este gresita o litera dar CNP este corect, la fel si celelalte date. Asa ca nu prea aveti baza de sustinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta in lipsa alex-alex alex-alex Salutare! Am si eu o problema, in seara asta a venit un nene politist la mine la usa sa-mi aduca un proces verbal. In prima faza am crezut ca am luat un ... (vezi toată discuția)
Caz amenda ratbv Roger25 Roger25 Buna ziua, In cazul in care am luat o amenda in transportul in comun in Brasov, dar constat ca pe plicul care mi-a venit in posta scrie numele meu, si ... (vezi toată discuția)
Prescriptie, proces verbal contraventie circulatie costi1 costi1 Stimati colegi, Am o speta f interesanta, si anume, in luna februarie 2006 am fost prins de aparatul radar cu viteza de 118 km/h in localitate, ... (vezi toată discuția)