avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFLUENTA NEGATIVA ASUPRA COPILULUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFLUENTA NEGATIVA ASUPRA COPILULUI

Buna ziua,am si eu cateva intrebari despre cum ar trebui sa procedez;
Am divortat acum 1 an,am castigat custodia unicului copil de 6 ani ,am plecat din apartamentul care e proprietatea amndurora(a mea si a fostului sot)dupa multe multe certuri , toate in jurul copilului.In prezent stau in chirie cu copilul meu.Intrebarea este:
Ce pot sa fac eu daca tatal atunci cand vorbeste cu copilul ii spune despre mine si familia mea tot felul de prostii,injurii,certuri de fata cu copilul,intr-un cuvant ma defaimeaza.
Pot sa ma duc la protectia copilului sa depun o plangere ?Nu e normal ce face,si ma gandesc ca il afecteaza pe copil sa auda asa ceva despre mama lui.Sau ce sa fac?
Multumesc!
Daca are program de vizita nu ii puteti interzice.Sa va judecati e fff greu...
Eu am inteles ca el nu are program de vizita in hotararea de divort.
Copilul e pe numele lui si vreau sa va intreb in cazul in care ma recasatoresc daca pot trece face fata pe numele viitorului sot,chiar daca banuiesc ca pierde pensia alimentara
Doamna, dreptul la nume apartine copilului dvs si nu dumneavoastra. Nu aveti niciun drept sa decideti ce nume sa poarte copilul. Deasemenea dreptul la pesie de intretinere este tot al copilului. Chiar daca mama cheltuie altfel acesti bani, ei apartin de drept copilului, asa ca nu puteti dvs renunta la un drept ce nu va apartine.
Cu siguranta este dreptul copilului dar imi pare rau daca credeti ca mama se poate folosi de acesti bani in alte scopuri,avand in vedere ca are o pensie de 200 ron si numai gradinita pe luna ma costa in jur de 400 ron.Iar fata are tot ce isi doreste
Nu are program,dar ma gandesc sa nu ii mai dau copilul sa-l vada,desi nu asta as fi vrut pt copilas...,totusi el isi iubeste tatal.

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)
Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minori adina_antonio adina_antonio Buna ziua ! Am divortat in urma cu 1 an, divort cu doi minori incredintati mie, custodie comuna, cu drept de vizitare al tatalui, cu ridicarea minorilor de la ... (vezi toată discuția)