avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... altercatie in trafic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

altercatie in trafic

buna ziua,daca am avut o altercatie in trafic si soferul celalalt m-a blocat in trafic,a coborat,m-a injurat si mi-a dat un pumn de ce anume il pot acuza?am martori si poze.va multumesc
Cel mai recent răspuns: dannyel_dobre2 , utilizator 17:41, 10 Septembrie 2011
lovire art 180 C.penal
multumesc frumos.o zi buna
lovire. dar din pacate nu o sa pateasca mare lucru. legea e foarte permisiva pt infractiunile savarsite cu violenta. de exemplu la vatamare corporala impacarea partilor inlatura raspunderea penala, in timp ce la furt impacarea partilor nu inlatura rasp. penala. E mai bine pt un infractor care locuieste in Romania sa il ia la bataie pe unu decat sa ii fure ceva daca vrea sa primeasca pedeapsa mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor gabrielcartas gabrielcartas Impacarea partilor intr-un proces penal , lovire, art 208, este posibila in apel? Exista un termen pana la care se poate face impacarea? (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal sau nu? Alex.o Alex.o Buna ziua ,ma aflu momentan intr-o situatie cam ciudata si as dori un raspuns din partea dumneavoastra. Am avut o altercatie acum o saptamana cu un coleg de ... (vezi toată discuția)
8 zile ingrijiri medicale mariusuca mariusuca daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc (vezi toată discuția)