avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recuperare documente predate la Arhiva Nationala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recuperare documente predate la Arhiva Nationala

De unde pot obtine niste documente mai vechi de casa ,ca la orizont sa de unde apartinem mia spus ca lea predat la arhiva nationala ,nu stiu unde este si cu ce trb sa ma prezint acolo sa ridic si eu documentele ,oare trb facuta o cerere ,este termen ,daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde trb sa merg si cu ce ?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:43, 10 Septembrie 2011
Mergeti cu actul de identitate, ori dupa caz titlul de mostenitor, ori ce ate aveti justificative, care sa ateste calitatea pentru care va sunt indreptatite emiterea unor duplicate ale acelor acte si cu o cerere in acest sens ...
Date de contact:
Arhivele Naţionale ale României (aparat central)
Bd. Regina Elisabeta nr. 49, sector 5, Bucureşti, C-050013
Fax: 021/312 58 41, 021/313 18 38
e-mail: secretariat.an@mai.gov.ro

Mult succes ;)
multumesc ptr ajutor
Sunt si arhivele judetene ale ANR. Puteti obtine informatia in aceasta adresa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime in munca ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! As vrea sa stiu unde trebuie sa mearga o persoana pentru a-si recupera actele ce dovedesc vechimea in munca? Precizez ca este vorba de o perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime capcana4 capcana4 va rog ajutati-ma cu o informatie si va multumesc! de unde pot scoate vechimea in munca de la t.c.i.f bucuresti-sectia 7 ivanesti-dorobantu. unde as putea da ... (vezi toată discuția)