avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... azil politic
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

azil politic

cum fac si eu un azil politic in franta ?care sunt demersurile pentru al obtine
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:38, 10 Septembrie 2011
legislatia franceza este extrem de asemanatoare cu cea din Romania , in privinta acestei materii..
insa pentru a fi sigur recomand un tel. de contact, la ambasada..
[ link extern ]
Mult succes ;)
Fiind roman, ceea ce nu ne a spus, nu poate obtine azil politic, parerea mea. Si daca este de alta tara trebuie s-o cer in Romania. Depinde de teama intemeiata de persecutia din motive politice, ideiile, religia, raza, pertenenta la un grup social, etc.Romania este o tara respectuoasa cu toate libertatii si aderata la Conventia din Ginebra.din 1951.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil in alta tara!!!!!!! KARAOKE2010 KARAOKE2010 as dorii sa cunosc daca pot solicita azil politic in alta tara si care este procedura????????????? (vezi toată discuția)
Azil politic canada Catalin PMM Catalin PMM Salut ma numesc Catalin si doresc sa cer azil politic in Canada ma aflu aici Deja , Mentionez ca am foarte multe motive sa nu revin in tara ( Romania) Am 20 de ... (vezi toată discuția)
Azil politic sam bam sam bam vreau sa cer azil politic in alta tara, am 3 dosare la cedo, impotriva mea statul facand multe abizuri. Doresc sa stiu care sunt tarile care mai acorda azil si ... (vezi toată discuția)