avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat sa cer? Negociere salariu: absolvent master in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat sa cer? Negociere salariu: absolvent master in domeniu, un an experienta, domeniul: consultanta fonduri europene

Buna ziua din nou.

Imi poate spune cineva cam cat as putea cere pentru un post de Consultant fonduri europene la o firma privata avand in vedere ca am studii in domeniu (master) si cu un an experienta profesionala?

Eu nu am ras, m-am minunat numai. :)

Nu cred ca este putin. Eu va doresc sa reusiti sa negociati un salariu mai mare, dar sa va bucurati in cazul in care reusiti sa-l obtineti si pe acesta. Din ceea ce stiu eu, in zona salariile sunt mici .

Multumesc pentru "later edit". :) Daca ati fi in locul meu cat ati cere?
De ce trebuie sa ne multumim mereu cu cat mai putin? Suntem educati in spiritul asta si asta atragem tot timpul in viata noastra. Singuri ne limitam conditia.

Asta este exact ce asteptam: " eu va recomand sa va faceti un calcul care sa includa:
1. Chiria pe luna (daca aveti de platit)
2. Intretinerea si utilitati
3. Mancarea
4. Transportul
5 Cheltuieli de curatenie
6. Taxe pe venit
iar la suma cheltuielilor de mai sus adaugati intre 10-20%"

Oricum, va multumesc si apreciez raspunsurile dumneavoastra! :)

Stiti ce se intampla? Nimeni nu se multumeste cu putin. Noi putem cere un salariu care credem noi ca ne acopera cheltuielile curente si ne asigura un trai cat de cat decent. Numai ca sunt angajatori care nu tin seama de ceea ce ne dorim noi. Atat pot sau vor sa ne ofere. Noi avem doua optiuni: sa acceptam oferta sau sa ne dam mana si sa ne despartim in conditii civilizate.
Eu va doresc multa bafta ! Va dau totusi un sfat. Cereti un salariu putin mai mare ca sa poata sa taie din el viitorul angajator si sa ramaneti cat de cat la o suma care v-ar multumi. ;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Gabrielle Monique a scris:

Stiti ce se intampla? Nimeni nu se multumeste cu putin. Noi putem cere un salariu care credem noi ca ne acopera cheltuielile curente si ne asigura un trai cat de cat decent. Numai ca sunt angajatori care nu tin seama de ceea ce ne dorim noi. Atat pot sau vor sa ne ofere. Noi avem doua optiuni: sa acceptam oferta sau sa ne dam mana si sa ne despartim in conditii civilizate.

Aveti dreptate.

Eu va doresc multa bafta ! Va dau totusi un sfat. Cereti un salariu putin mai mare ca sa poata sa taie din el viitorul angajator si sa ramaneti cat de cat la o suma care v-ar multumi. ;)

Multumesc pentru idee! :)

Sfaturile acestea, desi aparent banale pentru altii, sunt esentiale pentru ceilalti, ca mine! :)

avocatnet.ro e chiar un site folositor!

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 16% , dar daca n-am profit mai platesc ceva? mariamem mariamem Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare : ce se intampla daca aleg sa platesc impozit pe profit , dar nu am inregistrat nici un profit, din contra, am ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu lucrez o firma privata. De 2 ani am salariul de 800 de lei(salariul net adica bani in mana). In februarie am fost la domnul director sa ii cer ... (vezi toată discuția)
Venit avocat societate avocatura Kino29 Kino29 As dori sa stiu cam care este salariul pe care il poate oferi o societate de avocati -internationala unui avocat care cunoaste bine si 2 limbi straine si cu o ... (vezi toată discuția)