avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fotografiile ca probe in civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fotografiile ca probe in civil

Vecinul mi-a distrus zidul din spatele casei, pot face fotografii si sa le prezint ca probe in instanta???
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:01, 11 Septembrie 2011
da puteti face fotografii dar sa prezentati si un martor in fata instantei.
Discutabila proba fotografica intr-un proces civil de genul pe care l-ati invocat, avand in vedere procedura civila in vigoare. Asemenea probe nu se admit intr-un proces penalchiar daca sunt reglementate in procedura penala in vigoare!
da puteti face fotografii si cu ele sa probati in instanta intr-un proces civil. daca vreti sa depuneti plangere penala pt distrugere la politie impotriva vecinului atunci acele fotografii nu vor fi luate in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un martor poate depune probe, inscrisuri? Rmilitaru Rmilitaru Un vecin a efectuat pe proprietatea lui o serie de lucrari neautorizate de constructii; una dintre aceste lucrari a constat in suprainaltarea terenului cu 0,5m ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini ana581 ana581 ma ajuta cineva va.rog.am o probleme cu un vecin . pretinde ca el plateste impozit pe 90cm din curtea mea .a venitsi a distrus flori pe respectiva ... (vezi toată discuția)
Vecin de rea credinta vali_ned vali_ned Ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa stiu ce am de facut. Am un vecin care are curtea casei lui in spatele casei mele. Are cca. 200 de porumbei care stau zi de ... (vezi toată discuția)