avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

am un dosar penal facut in data de 17 aprilie 2011 si pana acum nu am fost chemat decat la politie,eu impreuna cu martorii mei de am dat o declaratie .au trecut 5 luni si nu am fost chemat la procuratura as vrea sa stiu daca dosarul ramane la politie si in termen de 6 luni de la data faptei se claseaza?va rog sa imi dati un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:20, 14 Septembrie 2011
Adresati primului procuror al parchetului care supravegheaza desfasurarea urmaririi penale , o petitie prin care ii solicitati sa va comunice stadiul anchetei si sa dispuna urgentarea efectuarii cercetarilor
Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de semnalizare si mam urcat eu si in momentu acela a venit si politi mia cerut actele si mi sa zis sa suflu ina alcotest lem explicat ca nu am fost eu la volan nu au antales .Am suflat an alcotest si a rezultat 1,18 si mi sa zis sa mergem la sange si eu am refuzat probele de sange pt ca nu fusasem eu la volan si cand mi se recolteaza sange intru an stare de lesin si dupaceia am plecat .cam asa ceva ar fi date declaratile de noi la politie si mai exista 2-3 martori care nu au dat dar care o sa declare la fel
asi avea sanse de a nu ma trimite an judecata procuroru si sa imi dea neanceperea urmariri penale ???
va multumesc
Si chiar el a fost la volan ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal bmyra63 bmyra63 Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de ... (vezi toată discuția)
Furt de animale cenan eniko cenan eniko buna ziua,am o ntrebare ,ni sa furat 2capre din turma,stim cine le-a furat,dar avem o problema,,,hotii is prieteni foarte buni cu politisti din comuna,noi ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)