avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt si identitate falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt si identitate falsa

salut! sa zicem ca in Bucuresti cineva fura din supermarket o pereche de adidasi, acesta in cele din urma e prins de paznici si luat de politie.Individul la politie se prezinta cu o alta identitate, acesta neavand actele asupra lui,facand-i poze si luandu-i amprentele pe numele fals iar dupa un anumit timp soseste o citatie pe numele lui adevarat la domiciliul adevarat din provincie.Cum a fost descoperit si daca poate scapa?CE se poate intampla?VA MULTUMESC PT. ATENTIE.
Cel mai recent răspuns: magutza , utilizator 10:10, 13 Septembrie 2011
va rsspunde penal pt doua infractiuni. nu doar pt cea de furt.
athe a scris:

va rsspunde penal pt doua infractiuni. nu doar pt cea de furt.



:offtopic: Interventie moderator

Chiar nu vreti sa intelegeti sa nu mai postati mesaje telegrafice ... asemenea mesaje nu aduc niciun plus de valoare discutiei inceputa de acest user ....
poate sa scape ?
pt acest caz ce banuti trebuie sa dea la un avocat bun cu aproximatie? nu prea dispunem de multi bani si sa fim pregatiti pt orce.
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
magutza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dau inselaciune? fanutzasima fanutzasima ACUM O LUNA AM SCHIMBAT ETICHETELE UNOR ADIDASI,AM PUS UN PRET MAI MIC UNUI PRODUS MAI SCUMP.AM DAT O DECLARATIE LA POLITIE ,DAR ACUM AM PRIMIT O CITATIE PE ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme - furt din supermarket, valoare mica juu juu Buna Ziua , sa trec l-a subiect ..... am un prieten minor care a fost prins intr-un supermarket de catre agenti de paza ca a furat o pereche de casti , ... (vezi toată discuția)