Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

daca sant raportat la biroul de credit cu itarziere ,cum pot sa fiu sters ?

asa cum am spus si in titlu cum pot fi sters , daca am platit si sant cu rata la zi ,trebuie sa fac eu cerere sau banca la care am creditul ma va scoate automat
Cel mai recent răspuns: Barbalata Ovidiu , Consultant credite si finantari 11:50, 13 Septembrie 2011
Numai de unitatea bancara care v-a scris
dar cum ,trebuie sa fac eu o cere sau banca daca vade ca sant la zi cu rata vor raporta la birou ca sa fiu stearsa
Numai de catre unitatea bancara care v-a inscris , daca exista motive intemeiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista neagra datornici banci julia61 julia61 buna ziua, daca am platit datoria restanta la un card de credit ,datorie preluata de o firma de recuperare in cat timp voi fi stearsa de pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit...... maryan27 maryan27 Am avut intarzieri la achitarea unor credite catre banca/banci prin anul 2008-2009. In anul respectiv mi-am achitat toate creditele in avans de la toate ... (vezi toată discuția)