avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt autorizatiile necesare,pentru functionarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt autorizatiile necesare,pentru functionarea legala a unui pet shop?

Imi doresc sa-mi deschid un magazin cu mancare si accesorii pentru animale.Am obtinut toate actele necesare de la Registrul Comertului.Imi puteti spune care sunt autorizatiile necesare,pentru functionarea in legalitate?Care sunt pasii urmatori?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin piese si accesorii auto ecomagazin ecomagazin Doresc sa deschid in magazin care sa se ocupe cu comertul de piese si accesorii auto, ma intereseaza dupa infiintarea firmei si a deschiderii punctului de ... (vezi toată discuția)