avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchidere srl cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchidere srl cu datorii

cum pot proceda pentru a vinde sau inchide o societate cu datorii?am o datorie de vre-o 30000 lei...si am gasit pe cineva care vrea s-o preia cu tot cu datorie.de ce acte as avea nevoie si cum ar trebui sa procedez?care ar fi cea mai sigura solutie?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviupaun , utilizator 09:30, 14 Septembrie 2011
1. vanzare societate comerciala prin Contract de cesionare de active si pasive- la notar cu obligatia de a prelua toate datoriile .
2. inchiderea unei societatii prin contactarea unui lichidator sau direct la registrul comertului.
care din cele 2 solutii sunt mai sigure?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare start-up Lenabubu Lenabubu Salutare tuturor! Am o societate infiintata in 2018 prin programul start-up. Din pacate, nu ma mai pot ocupa de ea si as vrea sa o cesionez legal. Firma are ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Schimbare asociati si sediu firma mimi03 mimi03 Buna!Daca doresc sa trec pe numele meu(ca asociat unic si administrator) o firma care are 2 asociati acum si are datorii neplatite la banci(ipoteca, credit) si ... (vezi toată discuția)