avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat sanatate D 112
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat sanatate D 112

Un angajat este in concediu medical din luna martie a.c.
Mergand la Casa de sanatate pentru a i se viza o adeverinta eliberata de unitate privind calitatea lui de cotizant CASS, i s-a atras atentia ca, in conformitate cu datele extrase de la ANAF, de pe D 112 el nu mai figureaza ca asigurat exact de cand a intrat in concediu medical, din martie ??!! Ca nu ar fi bifat indicativ 1 nu stiu pe unde ...
Declaratiile martie - iulie sunt corecte, validate ... atunci ce-am gresit ???
Ca de debifat nu am debifat nimic, nu am schimbat nimic la datele din ianuarie si februarie ... Am completat datele in capitolul ,,B" din declaratie ... Sa fac rectificative ... dar ce sa rectific, unde ? ca nu-mi dau seama ..

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
D.112-declaratie rectificativa ca urmare a unor hotarari judecatoresti definitive si irevocabile oanabotea oanabotea Buna ziua, Pt plata unor drepturi salariale obtinute in instanta de catre angajtii unei institutii publice, pt.anii 2006-2010, se pot declara contributiile in ... (vezi toată discuția)