avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D.112-Declaratie rectificativa ca urmare a unor ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D.112-Declaratie rectificativa ca urmare a unor Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile

Buna ziua,
Pt plata unor drepturi salariale obtinute in instanta de catre angajtii unei institutii publice, pt.anii 2006-2010, se pot declara contributiile in Decl.112 sau trebuie intocmite declaratii conform modelului anilor 2006-2010?
Cel mai recent răspuns: dutescu maria , utilizator 14:15, 8 Aprilie 2013
Eu am avut un control de la ANAF si a trebuit sa fac Declaratie rectificativa pentru anii 2006 si 2007.Am descarcat Declaratia 710 din programele ANAF si am facut rectificativa pentru fiecare luna.Am dus un snop si nu au fost probleme.
Ileana567 a scris:

Eu am avut un control de la ANAF si a trebuit sa fac Declaratie rectificativa pentru anii 2006 si 2007.Am descarcat Declaratia 710 din programele ANAF si am facut rectificativa pentru fiecare luna.Am dus un snop si nu au fost probleme.

Am si eu o problema in sensul ca am bifat gresit casa de asigurari si din noiembrie 2012 pana acum martie 2013 cand a adus medical nu am observat, trbuie sa dau rectificatiav ptr. fiecare luna? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa decl 101 me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema: am o sociatate care in momentul in care am scos de la adm fin fisa sintetica am descoperit ca are de plata o suma care a ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 22.08.2009 22.08.2009 va rog frumos daca poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema: Am un salariat care si-a cistigat drepturile salariale in instanta , i-am ... (vezi toată discuția)