cred ca e data Monitorului...in 1998 precizariile ministeriale se publicau in MO partea I?...incerc sa le gasesc la biblioteca...totusi ,asa ca simplu exercitiu,logic ar fi ca:
1.promotia care a inceput facult. in 1994 sa i se solicite la angajare ,in 1998,respectarea conditiilor din legea in vigoare in 1994..
2. prima promotie care a terminat "pe legea 84/1995" a fost ceea din 1999
3. prima promotie care a terminat 'pe legea 128/1997' a fost ceea din 2000
4/ prima promotie care va temina studiile pe legea 1/2011 va fi cea din 2015....sau cam asa ceva.....sau din 2013 daca incepe masterul didactic din 2011
Ia fiti putin mai clar, ce nu e in regula cu decizia aceea? Daca are o parte introductiva trebuie sa scrie cam asa: "In conformitate cu art. nr. din Legea nr... din ..., Ordinul ministrului educatiei nr. din ..., Metodologia de miscare a personalului didactic aprobata prin Ordinul Ministrului educatie nr.... din...etc". Daca nu exista, nu exista. Dar data inscrisa in act reprezinta data solutionarii dosarului, care corespunde cu nr. si data inscrise in registrul ISJ.
Decizia in sine are un nr. si o data, respectiv "Decizia nr. ... din ...", care reprezinta elementele de identificare a actului si care, de asemenea, se regasesc in registrul de inregistrari al ISJ.
Eu n-am vazut nicio decizie pe care sa fie specificat nr. MO in care s-a publicat actul normativ in baza caruia s-a emis decizia.
Poate fi un transfer direct pe post, din ordinul ministrului. La acea vreme se transferau cadre didactice cu ordinul ministrului padurilor...
Totusi, cautati la biblioteca MO din data de 18.06.1998 si, daca nu apare nicio precizare referitoare la metodologie, poate fi orice...