am nevoie urgenta de o asigurare de calatorie in Afganistan.in politele de asigurare incheiate de marea majoritate a societatilor de asig din Romania,am intalnit aceasta formulare:
"societate de asigurare nu acordă indemnizația de asigurare pentru cheltuieli ocazionate de:
tratamentul determinat de boli sau accidente ca urmare a războaielor, actelor teroriste, a evenimentelor similare sau a participării la revolte sau acte de terorism (exclusiv în calitate de victimă)"
ce sa inteleg din aceasta formulare,vis-a-vis de riscul asigurat,tinand cont si de specificul tarii in care voi calatorii?sunt asigurat sau nu?
va sunt recunoscator pt orice sugestie oferita in vederea incheierii unei polite de asigurare de calatorie in aceasta tara,precizand totodata ca nu sunt cadru militar si merg cu contract de munca intr-un domeniu relativ pasnic.
Zona la care va referiti este o zona de risc maxim indiferent in ce parte a tarii veti lucra. Sunt convins ca tot ce se va intampla va fi asociat cu riscul la care este expusa tara si nu veti obtine despagubirile la care ati avea dreptul in mod normal. Va recomand si eu sa cautati un alt asigurator care sa va poata acoperi si riscurile din zone de conflict desi nu cred ca veti gasi.