avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- cote intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- cote intretinere

va rog frumos sa-mi raspundeti . sunt restantier la asociatia de locatari , a venit sefa scarii la mine sunand ca in cateva zile i-mi face evacuare numai cu executor , se pote face exectare silita fara sa fii dat in judecata ? mentionez ca nu am fost dat in instanta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:55, 15 Septembrie 2011
Nu se poate efectua executare silita ,in speta data,decat in temeiul unei sentinte civile definitive,irevocabile si executorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ...an nou cu bucurii! În urma unui proces civil cu ... Criss inna Criss inna Bună ziua ...An nou cu bucurii! În urma unui proces civil cu asociația de locatari, am câștigat ....decizia definitiva obliga asociația la plata ... (vezi toată discuția)
Compensari ioanandrei ioanandrei Sunt executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata intr-un proces pierdut de mine . Am facut contestare la executare silita si in acelasi timp tot ... (vezi toată discuția)
Model intampinare la contestatie executare silita mariosms mariosms Buna ziua, As avea o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu un model sau cu cateva linii directoare in ceea ce priveste intampinarea la executarea ... (vezi toată discuția)