avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare

amenintare cu moartea, ce dovezi trebuie aduse pentru a demonstra.
Cel mai recent răspuns: wegar , utilizator 18:34, 15 Septembrie 2011
martori.
martori sunt destui dar nu vor de frica, sigurul martor este messengeru doar cu astea pot dovedi, adica scris, ajuta?
reprezinta un inceput de dovada, ideea e ca dvs acuzati pe cineva de ceva anume aduceti niste dovezi(oarecare) si in instanta acuzatul trebuie sa se justifice adica el trebuie sa demonstreze ca nu e asa. in functie de indrumarile primite de avocat ati avea mari sanse in opinia mea.

succes
mai sunt si 4-5 plangeri la politie,singurul sprijin al am la ei,eu nu sunt in tara ,cel mai grav este ,eu trebuie sa dovedesc prin orice mijloc ca cea ce spun este adevarat ,nu inainte de a se intampla nenorocirea, multumesc oricum pentru raspuns, stiu ca este o problema delicata si nu stiu cum voi proceda la strangerea acestor dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi sau nu dat in judecata pentru calomnie?? Sonji Sonji Buna. Am mai deschis candva subiectul dar nu am fost prea luminat in privinta urmatoare. lipesc zeci de afise prin oras. In afise apare poza unui barbat iar ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie DanaD6 DanaD6 eu si sotia am divorat in oct2013 , urmand a locui in aceeasi casa impreuna....si cu cei doi copii minori pana in iunie 2014 , cand a avut loc o cearta in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt denunt caomnios GalacticuTM GalacticuTM Buna , sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Pe numele meu un anumit individ a formulat plangere penala pt savarsirea infractiunii de amenintare prev de art. 193 ... (vezi toată discuția)