ContSters145448 
	    	Utilizator

ContSters145448 
	    	Utilizator	    

ContSters145448, utilizator
 ContSters145448, utilizator 	
			 ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

brix 
	    	Utilizator

brix 
	    	Utilizator	    

godot 
	    	Utilizator

godot 
	    	Utilizator	    

ivalentin	                   

Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
	                    ivalentin	                   

Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)

unominfurtuna	                   

in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu  ... (vezi toată discuția)
	                    unominfurtuna	                   

in 2008 am fost rugata de o colega s-o girez la CAR. Am fost de acord si am plecat impreuna cu ea si sotul ei sa semnez . La parterul unui bloc, un mic ghiseu  ... (vezi toată discuția)

pnaitmihaela	                   

Buna ziua,
Ma aflu in mijlocul unei mari probleme si am nevoie de un sfat daca se poate. Am fost rugata in decursul anului trecut de o colega sa o girez ... (vezi toată discuția)
	                    pnaitmihaela	                   

Buna ziua,
Ma aflu in mijlocul unei mari probleme si am nevoie de un sfat daca se poate. Am fost rugata in decursul anului trecut de o colega sa o girez ... (vezi toată discuția)