ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 florinita	                   

Am un angajat care si-a prezentat demisia in 30.06.2011 cu data icetarii 01.07.2011. Conducerea a fost de acord sa ii dea acceptul fara preaviz.
Societatea ... (vezi toată discuția)
	                    florinita	                   

Am un angajat care si-a prezentat demisia in 30.06.2011 cu data icetarii 01.07.2011. Conducerea a fost de acord sa ii dea acceptul fara preaviz.
Societatea ... (vezi toată discuția)

Kosteaok	                   

Buna ziua! Sunt angajat ca sofer si din pacate mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 zile. Nu exista nimeni care sa ma poata inlocui in aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Kosteaok	                   

Buna ziua! Sunt angajat ca sofer si din pacate mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 zile. Nu exista nimeni care sa ma poata inlocui in aceasta ... (vezi toată discuția)

absalom34	                   

Din momentul in care a fost emisa decizia de incetare a CIM cu art.81 al (4) si (5) mai poate fi modificata?
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    absalom34	                   

Din momentul in care a fost emisa decizia de incetare a CIM cu art.81 al (4) si (5) mai poate fi modificata?
Multumesc! (vezi toată discuția)