avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... termoizolarea peretilor exteriori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

termoizolarea peretilor exteriori

As dori sa stiu daca pentru efectuarea termoizolatiei peretilor exteriori ai apartamentului este necesara aprobare de la primarie !. Blocul in care locuiesc este impartit pe 6 (sase) scari iar in bloc sunt peste 50 % din propietari care au efectuat aceasta operatiune fara acordul celorlalti propietari si fara sprijinul financiar al statului.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:19, 20 Septembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Revin cu precizari ! Pentru reabilitarea termica a blocului a fost tinuta o sedinta a Adunarii generale a Asociatiei de propietari in anul 2009 care nu a aprobat inceperea demersurilor pentru aceasta lucrare considerandu-se ca pretul pentru fiecare apartament este prea mare iar in bloc sunt foarte multi propietari pensionari. La data acelei sedinte blocul avea o singura Asociatie de propietari ...intre timp doua scari din 6 s-au separat infiintand o alta Asociatie. Eu intrebam ce pot face propietarii care doresc acum sa inceapa lucrarile de reabilitare termica in conditiile neimplicarii presedintelui Asociatiei de propietari ?? Am studiat mare parte din discutiile de pe forum pe aceasta tema dar s-au tratat subiectele in cazul aprobarii de catre propietari a efectuarii lucrarii.Va multumesc anticipat pentru atentia acordata. !
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
gabi1953, utilizator
sunt si eu curios ce se poate intampla daca eu fac termoizolatia exterioara singur si ceilalti nu vor.
nu cred ca este corect ca eu sa suport pierderile de caldura din apartament pt. ca altii nu vor sau nu pot sa faca aceasta operatie.
impunerea ca aceasta aperatie sa se faca la tot blocul pe motiv de estetica este o gaselnita a nustiu cui, care poate avea ceva interese personale. in acest sens daca se pun preturile totale pe apartement in regie proprie sau prin primarie se va vedea ca cei 20% suportati de proprietarin cazul lucrarilor efectuate de firme ale primariei sunt sensibil egale.
.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc utilizatorului BODEALEX !! As dori parerea si a altor utilizatori ai Forumului !! pentru ca mie nu mi se pare clar deloc !! Consider ca NU se poate efectua reabilitarea cu sprijinul primariei deci al statului dar nu vad ce ma impiedica efectuarea lucrarii(izolarea peretilor exteriori) cu suportarea intregii cheltuieli !! Astept si alte pareri avizate ...va multumesc .

Alte discuții în legătură

Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Termoizolare beci la bloc urgent ... help croc1 croc1 Buna ziua, va solicit consultanta in urmatoare speta: locuiesc la parterul unui bloc si sub toata suprafata apartamentului meu se afla garaje si beciuri ... (vezi toată discuția)