avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... molestare sexuala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

molestare sexuala

buna ziua,la varsta de 5 ani an fost abuzata sexual de catre prietenul matusii mele in grija caruia eram lasata. Nu am spus nimic parintilor mei deoarece eram amenintata ca daca voi spune ceva,cei dragi mie vor pati ceva rau,si oricum eram prea mica pentru a realiza ca ceva nu e in regula,abia cand aveam 9 ani am inceput sa inteleg ca e ceva rau,dar tot nu am putut spune cuiva,nici eu nu stiu de ce,probabil ca imi era teama,tot atunci a murit si tatal meu in urma unui infarct ,mama era distrusa iar eu nu am putut sa-i spun de teama sa n-o supar si mai rau dar in schimb l-am pus pe fuga pe acel nenorocit,spunandu-i ca ma voi duce la politie,a plecat si de atunci nu l-am mai vazut vreodata.Anii au trecut,eu am ramas cu sechele groaznice in urma acelui episod,am vrut sa ma omor,inghiteam toate pastilele pe care le gaseam in casa,mama era prea suparata pe viata pentru a-si da seama ca eu trec prin acest cosmar,mi-am plans singura de mila toti acesti ani,nu am indraznit sa cer cuiva ajutorul.Au trecut 30 de ani de atunci si nu am reusit nici o secunda sa dau uitarii acel cosmar.Imi doresc cu disperare sa ma duc la politie sa fac plangere impotriva acelei bestii dar nu cred ca ma va lua cineva in seama avand in vedere ca a trecut atata timp.Va implor sa ma ajutati cu un sfat,nu stiu ce sa fac sa pot sa-mi gasesc linistea,mi-e groaza cand ma gandesc ca acel nenorocit se bucura de libertate si poate distruge si alte suflete nevinovate.Va multumesc|!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:39, 19 Septembrie 2011
Juridic vorbind, a intervenit prescriptia, deci din pacate nu se mai poate face nimic. Moral, in schimb, se pot face multe, incepand cu o discutie avuta cu un prieten apropiat sau o persoana de specialitate, eventual incercati sa cautati afectiunea care v-ar sterge din minte ceea ce s-a intamplat.
Dupa atatia ani nu mai este posibila tragerea la raspundre penala intrucat fapta s-a prescris.
Incercati sa luati legatura cu un psiholog pentru a urma o terapie .Se spune ca ajuta .
Da, este prea tarziu ca sa mai fie tras la raspundere penala.
Poate o judecata civila v-ar ajuta pentru daune morale dar nu cred ca vor exista probe...dupa atatia ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire anielles anielles fosta sotie a prietenului meu, de care este divortat de 15 ani, insa au ramas sa traiasca in acelasi apartament datorita faptului ca nu au avut bani sa plece ... (vezi toată discuția)
Puteti ierta? si daca da, cat de des puteti face asta? ContSters160566 ContSters160566 Cineva drag mie, a gresit mult fata de mine cu cativa ani in urma.. insa, astazi, cand am vorbit cu cineva despre iertare, mi-am dat seama ca nici pana azi, ... (vezi toată discuția)
Injumatatirea pedepsei inocent inocent pe scurt povestea este urmatoarea;in urma cu trei ani un prieten a fost arestat preventiv pentru opt luni impreuna cu alti complici pt o infractiune pe care a ... (vezi toată discuția)