MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

chucki21 
	    	Utilizator

chucki21 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

chucki21 
	    	Utilizator

chucki21 
	    	Utilizator	    

chucki21, utilizator
 chucki21, utilizator 	
			~ final discuție ~
 tillytheone	                   

Salut,
Am avut si eu un accident acum 3 saptamani,din vina mea,am alunecat cu reanult-ul clio si am intrat intr-o dacie papuc.Dacia papuc s-a rezolvat cu ... (vezi toată discuția)
	                    tillytheone	                   

Salut,
Am avut si eu un accident acum 3 saptamani,din vina mea,am alunecat cu reanult-ul clio si am intrat intr-o dacie papuc.Dacia papuc s-a rezolvat cu ... (vezi toată discuția)

claus10	                   

In urma cu 1 luna si jum a avut un eveniment auto.Cineva a intrat in intersectie pe rosu si m-a lovit din lateral.Tipu era asigurat la Omniasig.Am deschis ... (vezi toată discuția)
	                    claus10	                   

In urma cu 1 luna si jum a avut un eveniment auto.Cineva a intrat in intersectie pe rosu si m-a lovit din lateral.Tipu era asigurat la Omniasig.Am deschis ... (vezi toată discuția)

luoana	                   

Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)
	                    luoana	                   

Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)