avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 040
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 040

Buna ziua
De la 01.09.2011 sunt contabil la o scoala a carei contabilitate a fost tinuta la primaria din comuna.La depunerea decl 040 la sectiunea de contributii pentru bugetul statului am trecut ca data de inceput 01.09.2011(data de la care scoala a obtinut personalitate juridica)Este bine aceasta data?Tin sa precizez faptul ca salariile pe luna august 2011au fost platite tot de primarie pentru ca scoala nu a avut contul la Trezorerie deschis (a fost deschis ulterior pe data de 14.09.2011)

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mehedinta , utilizator 17:49, 20 Septembrie 2011
Este bine asa cum ati procedat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani blocati la banca oituz8 oituz8 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In data de 19.08.2011 Trezoreria Romaniei a virat catre contul meu personal deschis la [editat] o suma ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru judecatoria sector 4 doru6 doru6 Am o nelamurire cu privire la plata taxei judiciare de timbru. Pe site-ul judecatorie apare ca : Taxele judiciare de timbru se virează pe bază de ordin de ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)