Suntem in proces cu un vecin,pt un teren,care dureaza de 2/5 ani,in tinpul acesta,el amenetindune de nenumarate ori,pe drum,strigand peste gard,promitind ca ne va da foc la casa,ca ne bate,si alte injurii la mai multe persoane din cadrul familiei,ultima data in auzul mai multor persoane,care fiindule frica de ei,nu vor sa depunem plangere,care ar fii modalitatea de scapa de amenintari,si ce putem face?putem sa aducem la cunostinta judecatorului care se ocupa de cazul nostru?poate el sa faca ceva?sau trebuie sa descidem un alt proces cu ei?va multumesc anticipat.
Am trecut si eu prin astfel de moment.Am facut o plangere penala pentru amenintare am mentionat si un martor......dupa ce m-am plimbat si eu si martorul pe la declaratii....au primit amenda si un NUP de la procuror.Am crezut ca s-au linisit.....da de unde........Acum o luna au dat drumul la cal si caruta si mi-au avariat masina.......am chemat politia prin 112 si mi-au data militienii 5 mil amenda pt chemarea lor fara motivCica ar fi trebuit sa ma prezint in 48 de ora sa reclam incidentul care s-a soldat doar cu pagube materiale.Dupa mintea lor cred ca ar fi fost normal sa i-au calul si caruta sa ii bag in masina si sa-i duc la politie unde sa le indic cu degetul vinovatii!In tara asta trebuie sa pui mana pe topor sa-ti faci dreptate ca politistii si procurorii se plang ca au salariile mici dar in declaratiile de avere au si ei mosteniri de la matusa Tamara!Nimeni nu face nimic!
Amenintari
dumutaadrianred
Buna seara, vreau sa va rog sa imi oferiti niste sfaturi in privinta unei probleme. Un prieten este amenintat cu bataia, cu tot felul de lucruri pentru ca ar ... (vezi toată discuția)
Amenintare
voskis
va multumesc anticipat pentru ajutor si scuzatima daca mai gresesc ,Am intrat in conflict cu un grup de infractori datorita faptuli ca mi-au lovit masina cu o ... (vezi toată discuția)