avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creditor societate comerciala in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creditor societate comerciala in insolventa

Va rog frumos sa imi spuneti si mie cum este citata o societate comerciala creditor aflata in procedura reorganizarii judiciare? Procedural, conform codului de procedura civila este suficienta citarea prin Administratorul Judiciar sau este necesara si obligatorie citarea si prin Administratorul Special, societatii nefiindu-i ridicat dreptul de administrare?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:52, 20 Septembrie 2011
potrivit art.87 cod procedură civilă, vor fi citați cei supuși procedurii reorganizării judiciare și a falimentului, prin administratorul judiciar ori după caz lichidatorul judiciar, textul de lege este foarte clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa- calitate de reprezentant de a introduce somatia de plata- administrator speccial valery valery Buna ziua, O societate care e in insolventa a introdus o somatie de plata de catre administratorul special si debitorul invoca exceptia lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea procesului in urma recursului suspenda si procedura florindbro florindbro Legat de insolventa, in cadrul unui proces s-a dispus suspendarea pana la solutionarea recursului : \\"Solutie: Dispune suspendarea cauzei în baza art.300 ... (vezi toată discuția)
Sucursala poate sta ca parte in instanta? cristina69 cristina69 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o sucursala fara personalitate juridica, poate sta ca parte parata in instanta si care este temeiul legal. (vezi toată discuția)