avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri

care sunt conditiile minime de eligibilitate pentru o firma de a accesa fonduri europene?sa fie profitabila si un an vechime?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:11, 21 Septembrie 2011
Conditiile de eligibilitate sunt diferite la fiecare categorie de fonduri europene.
Sunt si fonduri pentru firmele start up. Pentru ce anume le vreti?.
pentru un start-up inovativ in domeniul IT
Prin aippimm sunt cateva proiecte: uitativa aici: [ link extern ] /
Si daca ai vreun brevete aici: [ link extern ]
Poti sa intreb la ministerul fonduri@mcsi.ro la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale (OIPSI) din cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI). Dar cred ce nu sunt prevazute pentru firme start-up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - accesare de catre institutie a statului ContSters62689 ContSters62689 Buna seara! Am cautat, dar fara mult succes... Unde as putea gasi modalitatea de accesare a unor fonduri europene sau din alte surse, nerambursabile, pentru ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Tva-ul nedeductibil, cheltuiala eligibila sau neeligibila? SC HYGIA CONSULT SRL SC HYGIA CONSULT SRL In ceea ce priveste Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Autoritate de Management, la momentul publicarii spre consultare a ... (vezi toată discuția)